בחו״ל כמו בבית
״הנסיון של פרלה מדבר בעד עצמו״ פרלה מכבדים את האורחים שלהם, דואגים להם למלון מפואר בסביבה נפלאה, פעילויות לילדים ואוכל ברמה הכי גבוהה שיש.
הכל באווירה חמה וביחס אישי ומפנק.
״פרלה יוקרה״ נחשבת לנסיעה במחלקה ראשונה.
באחד המלונות הכי מפוארים ומיוחדים באי כרתים מגשים הטיקון משה פרידמן מאנטוורפן את חלומו לארגן ליל סדר חלומי ברמה שכמותו לא נראתה. את החלום הזה עוזר לו להגשים האחד והיחיד הסלב הנודע,המאסטר שף של מסעדת הרברט סמואל ממלון ריץ׳ בתל אביב, השופט מתכנית הטלביזיה מאסטר שף.. הלא הוא יונתן רושפלד. בפעם הראשונה בחייו הולך רושפלד לבשל אוכל כשר למהדרין בפסח, זה לא סוד שלבשל אוכל כשר זה לא קל.
באירופה כולה קשה מאוד למצוא מסעדת יוקרה כשר וכמובן שבפסח הקושי גובר. השנה, בפעם הראשונה יש לכמות מצומצמת של אנשים אפשרות לבלות 10 ימים של חופשה קסומה ויוקרתית באי מדהים שטוף שמש ברמת כשרות הכי גבוהה גלאט למהדרין.
האורחים שלנו יהנו מתפריטים עשירים ומגוונים מהמטבח המנוהל ע״י רושפלד והצוות שלו. רושפלד אומר שהוא אוהב לשלב הרבה ירקות בתבשילים. ביוון יש גם תוצרת נפלאה של פירות ודגים בהם רושפלד יוכל להשתמש וכמובן שהכל יהיה תחת השגחה מוקפדת ללא שרויה וקטניות.
הולכת להיות פה חוויה מרתקת לאניני הטעם. שילובים מופלאים מתוצרת מקומית, אוכל מסורתי אוטנטי ובישול ברמה של 5 כוכבים .
האורחים שלנו יהנו מתפריטים עשירים ומגוונים מהמטבח המנוהל ע״י רושפלד והצוות שלו. רושפלד אומר שהוא אוהב לשלב הרבה ירקות בתבשילים. ביוון יש גם תוצרת נפלאה של פירות ודגים בהם רושפלד יוכל להשתמש וכמובן שהכל יהיה תחת השגחה מוקפדת ללא שרויה וקטניות.
הולכת להיות פה חוויה מרתקת לאניני הטעם. שילובים מופלאים מתוצרת מקומית, אוכל מסורתי אוטנטי ובישול ברמה של 5 כוכבים .